De zelfpluk 2016 | Olmenhorst

zondag 30 oktober 2016

Dit was dé perfecte herfstzondag! Appels en peren plukken, mini apfelstrudels bakken en (na het typen van dit stukje) met z'n drieën een film kijken op onze nieuwe bank. En oké, ik moest ook wel een beetje studeren ja haha. Ik besluit er bij deze weinig woorden aan vuil te maken en gewoon een paar van de leukste foto's met jullie te delen!
Het was de eerste keer dat we op de Olmenhorst waren, laat staan dat we zelf fruit hebben geplukt, en we vonden het zo leuk dat we er nu aan denken om zelf een appelboom te adopteren. Voor een goed bedrag kun je per jaar een boom adopteren, die de naam krijgt die jij hem geeft en kun je ongeveer 3 a 4 weken elke dag je appels plukken.

Helaas was vandaag de laatste zelfplukdag van dit jaar, maar wil je nou meer informatie over het adopteren van een boom of over de andere leuke activiteiten op het landgoed.. Klik dan hier! Van de week delen we het recept voor de mini apfelstrudel die we gelijk hebben gebakken, en zaterdag gaan we perentaart maken voor Ronalds verjaardag.

Q: heb jij weleens zelf fruit geplukt?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS