Doorgaan naar hoofdcontent

De Essie zomercollectie 2017


Sorry als de titel van deze blog post je deed denken dat ik de hele zomercollectie van Essie ging laten zien vandaag, maar ik hoop dat je desondanks toch verliefd zult worden op deze twee kleuren. Want baguette me not en blue-la-la zijn, naar mijn mening, toch wel de mooiste kleuren van dit seizoen!

Dit zegt Essie zelf over de zomer 2017 collectie:
'I can't resist a handful of Parisian sweets... so indulge me s'il vous play' Indulge with the Essie summer 2017 collection? Oui! Inspired by decadent Parisian pastries, these six sweet shades are here to show you can have your cake, and eat it too. 


Need to say more? Baguette me not is een licht roze-lila kleur die met twee laagjes goed dekt. De formule is lekker romig en de kwast is zoals we van Essie gewend zijn. Blue-la-la is een baby blauwe kleur die eveneens goed dekt in twee laagjes en ook romig is van formule. De kleuren doen echt eer aan de gedachten achter de collectie: Parijse gebakjes. Als ik denk aan de stad van de liefde dan denk ik inderdaad aan zachte, pastel-achtige kleuren. Goed gedaan, Essie!


Alhoewel ik beide kleuren wel al heb gedragen, heb ik natuurlijk alleen een foto baguette me not. Godzijdank ben ik geen beauty blogger, want ik zou echt een heel slechte zijn! En nee, nagellak swatch-foto's maken kan ik ook niet.. dus bear with me haha. Nog wel op mijn wish list van deze collectie is s'il vous play, een mooie roze-lila metallic lak. Want. It.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Perentaart met kaneel en rozijnen

Soms, of in ons geval vak, heb je geen zin om voor een 'snelle' taart alleen al een 1 uur te moeten prutsen op het deeg. Een beetje van dit, een snufje van dat, ook nog een beetje zus en een hele berg zo. Dr. Oetker en Koopmans moet ook ergens van leven, toch?! Vandaag dus alles behalve een culinair hoogstandje, maar wel iets makkelijks en lekkers.

























Benodigdheden voor één perentaart:
1 pak (Koopmans) appeltaart
175 gram roomboter
1 ei
1 kilo peren
50 gram suiker
75 gram rozijnen
3 tl kaneel

Ook belangrijk:
mixer met kneedhaken
(spring)vorm

Verwarm de oven voor (hete lucht: 165, elektrische: 180 en gas:3/4). Wel de rozijnen ongeveer 15 minuten en dep deze daarna goed droog. Vet je vorm in met boter of een speciale bakspray.

Roer de boter zacht in een beslagkom en voeg de kant-en-klaarmix en een losgeklopt ei toe. Kneed het geheel met de mixer (of met je handen) goed tot het een samenhangend deeg vormt.

Bekleed de bodem en de randen van je vorm en zet de beklede vorm even in de k…