Over ons & 'aan de bak'

Over ons

Wij zijn Kim (22), Ronald (29) en Bep (54). Een stel + schoonmoeder, samenwonend in één huis en gek op doe-het-zelven! Ronald is van de bak afdeling en de ervaren klusser van ons drie, terwijl Bep vaak kookt en de recepten bedenkt. Kim daarentegen wil altijd alles graag doen, maar laten we eerlijk zijn.. ze kan er écht niks van! Schrijven, fotograferen, kleine diy's en hier en daar een handje helpen is meer haar ding. Samen met Bep zijn zij wel van de styling. Interieur is hun stiekeme grote liefde!

Naast werken in de keuken en klussen in huis hebben we ook nog een 'normaal' leven. Kim studeert rechtsgeleerdheid, Ronald staat op het punt een nieuwe opleiding te starten en Bep werkt al jaren in de administratie. Niets is ons te dol!


Over de blog

Aan de bak is ontstaan na meerdere grapjes over het delen van onze gerechten en liefde voor klussen en interieur. Instagram is daar natuurlijk perfect voor, maar niet zo makkelijk om recepten of doe-het-zelfprojecten op te delen.. Ooit heb ik (Kim) al eens een foodblog gehad, maar ik ben meer van het eten en niet zozeer het koken zelf. Haha! Dit domein had ik dus al en heb ik gelukkig nooit opgegeven.

Dit blog zal niet alleen bol staan van de lekkere gerechten, maar ook met updates over ons huidige opknap-project (de woonkamer + slaapkamer) en andere doe-het-zelfjes. Heb je leuke tips, ideeën of wil je gewoon een berichtje achterlater? Doe dit dan in een reactie of stuur een mail naar: bakkenmetkim(at)hotmail(dot)com!
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS